Reservation
Wodna 1a Józefów, Warszawa +48 500 645 860

TableBooking








    Kontakt

    Odezwijsię do nas

    Masz do nas pytanie? Napisz!
    Zapraszamy również do kontaktu telefonicznego bądź mailowego.



      NaszZespół

      Jesteśmy przekonani, że sukces każdego miejsca to przede wszystkim praca zespołowa. Praca wielu osób, między innymi kucharzy, kelnerów, sommelierów oraz menadżerów, przykłada się na końcowy efekt pobytu w naszym lokalu. Zespół restauracji Willa Brzegi tworzą ludzie młodzi i kreatywni, na których czele stanął nowy szef kuchni Marcin Przytuła. Nasi menedżerowie Paula Dobrowolska i Julian Szypulski. Codziennie z uśmiechem na twarzy witają spragnionych kulinarnych doświadczeń gości.

      Julian Szypulski
      Menadżer

      Julian od zawsze wiedział, że chce pracować w branży hotelarsko-gastronomicznej. Praktyki szkolne odbywał w warszawskich hotelach. Natomiast całe swoje dorosłe życie spędził na budowaniu zawodowego doświadczenia w restauracjach, gdzie już po 6 latach pracował na stanowiskach kierowniczych. Jego dwie największe pasje to sztuka barmańska i cukiernictwo natomiast w Willa Brzegi spełnia się jako menadżer restauracji.


      Paula Dobrowolska
      Menadżer

      Paula Dobrowolska związana z gastronomia od 2003 roku kiedy to rozpoczęła naukę w Technikum Ekonomiczno Gastronomicznym w Otwocku.  Po ukończeniu szkoły podjęła pracę w hotelu Sheraton w Warszawie, zaś po 2013 rozpoczęła pracę w hotelu Andels w Łodzi, gdzie rozwijała się dalej obejmując stanowisko kierownicze.  W 2016 roku wróciła w rodzinne strony i pojawiła się propozycja pracy w Restauracji Willa Brzegi.  Dlaczego Willa Brzegi? Jak sama mówi : ,,Propozycja pracy jak i moja kandydatura na stanowisko managera było ambicją aby być podczas realizacji otwarcia i budowania takiej restauracji z częścią konferencyjno-eventową. Willa Brzegi była i jest nie tylko wyzwaniem od samego początku, ale też ciągła praca i realizacją aby poziom był jak najwyższy.”