Reservation
Wodna 1a Józefów, Warszawa +48 500 645 860

TableBooking








    Kontakt

    Zróbrezerwację

    Rezerwacji można dokonać telefonicznie lub mailowo.



      NaszZespół

      Jesteśmy przekonani, że sukces każdego miejsca to przede wszystkim praca zespołowa. Praca wielu osób, między innymi kucharzy, kelnerów, sommelierów oraz menadżerów, przykłada się na końcowy efekt pobytu w naszym lokalu. Zespół restauracji Willa Brzegi tworzą ludzie młodzi i kreatywni, na których czele stanął nowy szef kuchni Mariusz Bryzek. nasi menedżerowie Paula Dobrowolska i Julian Szypulski. Codziennie z uśmiechem na twarzy witają spragnionych kulinarnych doświadczeń gości.

      Mariusz Bryzek
      Szef Kuchni

      Mariusz jest człowiekiem młodym, odważnym, nieustannie poszukującym nowych wyzwań smakowych. Swoje pierwsze kulinarne kroki stawiał w pięciogwiazdkowym Hotelu Sheraton w Warszawie. Ponad dwa lata, zdobywał tam wiedzę i doświadczenie od najlepszych szefów kuchni w Polsce. Kolejnym przystankiem na drodze zawodowej był etat w Hotelu Bristol – jednym z najbardziej prestiżowych miejsc na mapie Warszawy. Praca w hotelowych restauracjach: najpierw „Malinowej” , następnie „Marconi”, było niemałym wyzwaniem. To właśnie tutaj udoskonalił kulinarny kunszt i zdobył ogromne doświadczenie w pracy zespołowej. Poznał tajniki hotelarstwa i zaraził się pasją do kuchni. Dzięki bezwarunkowej miłości do gotowania praca jest dla Mariusz pasją, a każdy spędzony w niej dzień – nowym wyzwaniem. Lubi kuchnię nowoczesną, ale nie boi się łączyć jej z tradycyjną, dlatego w jego daniach łatwo znaleźć smaki z kuchni naszych matek i babć. Ceni azjatyckie akcenty, które przemyca do swoich dań, nawet tych typowo polskich.


      Paula Dobrowolska
      Menadżer

      Paula Dobrowolska związana z gastronomia od 2003 roku kiedy to rozpoczęła naukę w Technikum Ekonomiczno Gastronomicznym w Otwocku.  Po ukończeniu szkoły podjęła pracę w hotelu Sheraton w Warszawie, zaś po 2013 rozpoczęła pracę w hotelu Andels w Łodzi, gdzie rozwijała się dalej obejmując stanowisko kierownicze.  W 2016 roku wróciła w rodzinne strony i pojawiła się propozycja pracy w Restauracji Willa Brzegi.  Dlaczego Willa Brzegi? Jak sama mówi : ,,Propozycja pracy jak i moja kandydatura na stanowisko managera było ambicją aby być podczas realizacji otwarcia i budowania takiej restauracji z częścią konferencyjno-eventową. Willa Brzegi była i jest nie tylko wyzwaniem od samego początku, ale też ciągła praca i realizacją aby poziom był jak najwyższy.”


      Julian Szypulski
      Menadżer

      Julian od zawsze wiedział, że chce pracować w branży hotelarsko-gastronomicznej. Praktyki szkolne odbywał w warszawskich hotelach. Natomiast całe swoje dorosłe życie spędził na budowaniu zawodowego doświadczenia w restauracjach, gdzie już po 6 latach pracował na stanowiskach kierowniczych. Jego dwie największe pasje to sztuka barmańska i cukiernictwo natomiast w Willa Brzegi spełnia się jako menadżer restauracji.