Julian od zawsze wiedział, że chce pracować w branży hotelarsko-gastronomicznej. Praktyki szkolne odbywał w warszawskich hotelach. Natomiast całe swoje dorosłe życie spędził na budowaniu zawodowego doświadczenia w restauracjach, gdzie już po 6 latach pracował na stanowiskach kierowniczych. Jego dwie największe pasje to sztuka barmańska i cukiernictwo natomiast w Willa Brzegi spełnia się jako menadżer restauracji.
Paula Dobrowolska związana z gastronomia od 2003 roku kiedy to rozpoczęła naukę w Technikum Ekonomiczno Gastronomicznym w Otwocku. Po ukończeniu szkoły podjęła pracę w hotelu Sheraton w Warszawie, zaś po 2013 rozpoczęła pracę w hotelu Andels w Łodzi, gdzie rozwijała się dalej obejmując stanowisko kierownicze. W 2016 roku wróciła w rodzinne strony i pojawiła się propozycja pracy w Restauracji Willa Brzegi. Dlaczego Willa Brzegi? Jak sama mówi : ,,Propozycja pracy jak i moja kandydatura na stanowisko managera było ambicją aby być podczas realizacji otwarcia i budowania takiej restauracji z częścią konferencyjno-eventową. Willa Brzegi była i jest nie tylko wyzwaniem od samego początku, ale też ciągła praca i realizacją aby poziom był jak najwyższy.”
Restauracja Rodzinna Willa Brzegi
Wodna 1a,
Józefów, Warszawa, Poland
tel. +48 500 645 860
restauracja nieczynna stacjonarnie
zapraszamy do zamówień na wynos i z dowozem
działamy od wtorku do niedzieli w godz. 13:00-19:00